SAP XI Certification Questions Set 2

By Gordon 

...Previous

26. To receive multiple messages in a container what category types you would use
a). Receive 
b). List details
c). Multi loop
d). Abstract interface with multi line check box checked.

27. Significance of BLOCK and when adding 2 blocks in a control flow the 2 blocks can
a). Overlap each other
b). Inner block is surrounded by the outer block
c). Inner block elements are with in process operation 

28. What is meant by xi pipeline in integration server? 
a). Routing -> mapping -> Channel determination 
b). To queue the messages
c). To send the messages thru pipe

29. What transaction code is used to monitor all messages for a business process?
a. SXMB_MONI_BPE
b. SXMB_BPE
c. SXMB_CACHE

30. When java mappings to be used what java class is used
a). com.sap.aii.mapping.api.StreamTransformation
b). com.sap.aii
c). com.aii.api

31. What mapping types are supported in xi
a). abap,
b). java, 
c). xslt, 
d). message, 
e). c#

32. For XI to support mappings in ABAP what is required
a). apply an oss note
b). this feature is not currently supported 
c). an entry to be maintained in Exchange Profile

33. One source element mapped to one destination element -- the target appears 3 times. 
What could be the cause?
a). min occurs for source set to 3, 
b). max occurs to target set to 3, 
c). None of the above
d). All the above.

34. When the source has first name, middle name, last name to be concatenated to one 
Destination, what function to be used 
a). there is no standard function and a custom function to be written
b). there is a standard function.. Split by value can be used
c). Function ‘copy by value’ can be used
d). Contact function to be used

35. When a Boolean is used in the mapping it returns
a). true ( case sensitive ) returns as true-value
b). TRUE (case sensitive) returns as true-value
c). true or 1(case non sensitive) return as true-value
d). 1 returns as true-value

36. Using simple functions to log and display the message in xi monitoring log what 
Need to be done
a). simple functions can't be logged 
b). store to a global and retrieve
c). all the above
d). none of the above.

37. Context can have 
a). multiple queues
b). no queue
c). internal processing of mapping done via queues

38. When a source node has 2 elements and one element has 2 values and other element 
Have 4 values and when these 2 elements are concatenated and mapped to one target 
Element how many values will be there in the target elements?
a).2, b).3, c).4, >2, d).<2
39. Advantages of using message mappings in xi over other mappings
a). it is easy and have a graphical editor
b). xslt is too complex
c). Message mappings generate Java code.

40. Is it possible to reuse the user defined simple functions in another mappings?
a). True
b). False

41. When defining context based mappings where the conditions are defined 
a). using x path
b). using the context objects
c). All the above
d). None of the above.

42.. when multiple message interfaces are used by a business process where the 
Interfaces are defined?
a).everything to be built in the repository
b). all of them need to be maintained in the integration directory
c). all need to be defined in the SLD

43. If multiple messages need to be collected by receiver, then attributes of container element should be 
a). receiver, multiline
b). abstract interface, multiline
c). None of the above

44. When JDBC adapter is used for SQL query . What is the configuration of the adapter
a) sender adapter comm. Synchronously with DB
b) receiver adapter comm. Synchronously with DB
c) sender adapter comm. Asych with DB
d) receiver adapter comm. Asynch with DB

45. Receiver step in BPM
a). first step in loop, block, fork
b). mandatory after send step
c). none of the above

46. SXMB_ADM transaction code is for 
a). Admin and Configuration
b). Monitoring and configuration
c). None of the above

47. Purpose of the “EXISTS” function in message mappings
a). Check the existence of the element tag in XML
b). Check the value exists or not in incoming file
c). Not used in Message mappings
d). None of the above

48. PCK is based on the
a). JCA frame work
b). ABAP frame work
c). none of the above
d). it is not supported by SAP

49. 3rd party adapter
a). RFC
b). IDOC
c). HTTP
d). EDI

50. Following adapters are supported by ABAP
a). HTTP
b). RFC
c). IDOC
d). SOAP 


Similar items:

ABAP Certification Questions

XI Certification Questions Set 1


 

Please send us your feedback/suggestions at webmaster@SAPTechnical.COM 

HomeContribute About Us Privacy Terms Of Use • Disclaimer • SafeCompanies: Advertise on SAPTechnical.COM | Post JobContact Us  

Graphic Design by Round the Bend Wizards

footer image footer image